2016-03-04 18:42:01• hírek • Szatmár.ro

Kosárlabda: utolsó lett a VSK, egyetlen meccset sem nyertek

A rájátszás második fordulójában a Bukaresti Rapid ötven ponttal verte meg a szatmári női csapatot.

Véget ért a kosárlabda-bajnokság a Szatmárnémeti VSK csapata számára: a rájátszásban másodszor is kikaptak, így az utolsó helyen végeztek. Ezen azért valószínűleg senki sem csodálkozik, hiszen a szatmári csapat gyakorlatilag a boxzsák szerepét töltötte be az idényben. Egyetlen meccset sem nyertek és folyamatosan hatalmas különbségekkel vesztették el a mérkőzéseket.

Az alsóházi rájátszásban hétfőn még Bukarestben csapott össze a bajnokság két leggyengébben teljesítő csapata - ezt a találkozót a Bukaresti Rapid nyerte 73-50 arányban.

Pénteken, március 4-én a VSK-nak hazai pályán adódott volna lehetősége a visszavágásra. A Both Katalin sportteremben péntek délben kezdődött a meccs, amenynek végül minden negyedét a vendégek nyerték meg.

Előbb 12-20, majd 6-24 lett az eredmény, így a félidőben a bukarestiek 18-44-es biztos vezetésnél vonultak az öltözőbe. A következő játékrészekben is folytatódott a mélyrepülés: egy megalázó 3-29-es negyed után még egy 9-17 arányban elvesztett következett. A végeredmény végül 30-90 lett a vendégek javára.

A szatmári pontszerzők: Chițanu (8 pont), Bolba (7), Vilcinschi (7), Badi (5), Kallai (2) és Balin (1).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: