2013-12-10 17:04:37• hírek • Szatmár.ro

Kosárlabda: szerdán lesz az utolsó idei hazai meccs

Szerdán 13 órától hazai pályán játszik a VSK női kosárlabdacsapata.

Az idei utolsó hazai mérkőzését vívja szerdán a VSK kosárlabdacsapata - a vendég a Rapid lesz. Ezt a meccset egyébként a jövő hétről hozták előre, a vasutasok kérésére. A csapat ugyanis arra az időpontra már nem tudott vonatjegyet foglalni. A fővárosi gárda ugyanis vonattal jön Szatmárnémetibe, lejátszák a mérkőzést és már délután hazaindulnak, szintén vonattal.

- Ha úgy játszunk mint az utóbbi időben, akkor nem lehet gond, és akkor pozitív mérleggel, hét győzelemmel zárnánk a bajnokság első szakaszát. Ez a jelenlegi körülmények között még több is amire számítottunk, én az elején csak hat győzelemmel számoltam, de a mostani remélt sikerrel meglesz a hét, és ezzel együtt a hatodik hely, ugyanis az előttünk lévő Galacnak két idegenbeli meccse lesz Gyulafehérváron és Aradon - nyilatkozta Éles Péter vezetőedző.

A Rapid elleni győzelem nem tűnik kétségesnek, annál inkább az utolsó forduló mérkőzése. A VSK kosaras lányai ugyanis az eddig 100 százalékos, Aradi BC ICIM otthonában fognak pályára lépni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: