2019-04-23 05:47:00• hírek • Szatmár.ro

Kosárlabda: kedden kezdődnek az elődöntő küzdelmei

A Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata április 23-án 18 órától a Brassói Olimpiát fogadja a Both Katalin Sportteremben.
 

A klub életében hetedik alkalommal szerepel a Szatmárnémeti VSK a női kosárlabdabajnokság legjobb négy csapata között. Az elődöntő három győzelemig tartó párharcában a szatmári csapat ellenfele a Brassói Olimpia lesz.
 

Az első meccset kedden 18 órától, a másodikat csütörtökön, szintén 18 órától játsszák az Ady Endre utcai Both Katalin sportteremben. A harmadik mérkőzés április 30-án lesz Brassóban, ha pedig a negyedik találkozóra is szükség van – nos, akkor még egyeztetni kell az időpontot. De mindannyian abban bízunk, hogy a VSK egy 3-0-s összesítéssel nyeri meg a párharcot.
 

A két együttes ebben a szezonban négy alkalommal csapott össze, ebből hármat megnyertek a szatmáriak – csak az első, október 12-én tartott találkozón buktak a lányok.
 

Maikel Lopez vezetőedző keretében mindenki egészséges, tehát a győzelem érdekében mindenki bevethető. Az ellenfélnél sincsenek komolyabb gondok, a brassói együttesben pedig ott van a szatmári Szmutku Renáta is. 
 

Az elődöntő másik párharcában a Sepsi SIC ellenfele az Aradi FCC ICIM lesz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: