2019-10-22 11:26:46• hírek • Bede Emőke

Körözött szucsávait fogtak a petei határőrök

Október 21-én, 16 óra körül érkezett meg a petei határátkelőhöz az a mindössze 24 éves, Szucsáva megyei férfi, akire Romániában letöltendő börtönbüntetés vár.

A hivatalos tájékoztatás szerint a férfi adatinak ellenőrzésekor kiderült, a román hatóságok európai szintű letartóztatási parancsot adtak ki a fiatalember ellen, ugyanis a radóci bíróság egy év letöltendő börtönbüntetésre ítélte jogosítvány nélküli autóvezetés miatt. A határőrök a férfit átadták a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség munkatársainak, akik megteszik a további szükséges lépéseketpete az ügyben.


Emlékeztetőül: a határrendészet tájékoztatása szerint egy másik, ugyancsak körözött férfi vasárnap, hajnali 1 óra környékén érkezett meg a petei határátkelőhöz. A rutineljárásnak megfelelően átnyújtotta személyes okmányait, viszont ezek ellenőrzésekor azonnal riasztott a rendszer. Mint kiderült, a férfi ellen a román hatóságok még 2011 augusztusában letartóztatási parancsot adtak ki, ugyanis a nagykárolyi bíróság egy év és két hónap letöltendő börtönre ítélte őt közlekedési bűncselekmények elkövetése miatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: