2016-05-17 15:44:56• hírek • Kocsis Zoltán

Körözött drogkereskedőt fogtak el Peténél

Mozgalmasan kezdődött a hét a petei hatátátkelő munkatársai számára: a hétfői nap folyamán három bűncselekeményre is fényt derítettek. Előbb elfogtak egy drogkereskedőt, majd egy hamis jogosítványt használó férfit, végezetül egy bejegyzetlen gépkocsit vezető autóst.

A nap legnagyobb fogása kétségtelenül a Vaslui megyei Andrei B. volt. A 32 éves férfi ellen a Máramaros megyei törvényszék előzetes letartóztatást rendelt el drogkereskedelem vádja miatt. A férfi hétfő délelőtt próbált meg bejutni az országba a petei határátkelőnél - azonnal átadták a rendőrségnek.

Dél körül a szatmári Stefan M. gördült be a határátkelő területére egy Audi A6 típusú személygépkocsi kormánykerekénél. A jármű ellenőrzése során kiderült, hogy azt áprilisban kivonták a forgalomból, az általa használt rendszámot azóta már egy másik gépkocsi kapta meg. A 49 éves férfi ellen így bejegyzetlen gépkocsi közúton való vezetése és hamis rendszám használata miatt indult eljárás.

Végezetül a határőrök buktatták le az 55 éves, magyar állampolgársággal, de csehországi állandó lakhellyel rendelkező G. Viktort is, akiről kiderült: hamis jogosítvánnyal vezette autóját.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: