2017-11-05 11:33:48• hírek • Bede Emőke

Körözött bűnözőt fogtak vasárnap hajnalban a petei határőrök

November 5-én a hajnali órákban próbált meg bejutni Románia területére B. Paul. A rutinellenőrzés során azonban kiderült, hogy nemzetközi elfogató parancs van érvényben a máramarosi férfi ellen.

A 30 éves máramarosi férfi ellen Belgiumban adtak ki elfogató parancsot, ugyanis számítógépes bűnözés miatt 4 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték.

 

A petei határőrök az elfogott férfit átadták a Szatmár megyei Rendőr-felügyelőség embereinek, hogy megtehessék a szükséges jogi lépéseket.

 

Azonban nem csak bűnözők, hanem tiltott dohányáru is szép számmal akad fenn a határellenőrzések során. A pénteki nap folyamán, az ország északi határához közel két helyen is nagyértékű cigarettaszállítmányt talált a határrendészet. Az ukrán eredetű cigarettacsomagokat a csempészek mindkét alkalommal a sűrű növényzetben rejtették el, remélve, hogy a későbbiek folyamán majd visszatérnek értük. Az ily módon átcsempészett dohány értéke megközelíti a 70 ezer lejt. A hatóság emberei mindent elkövetnek, hogy beazonosítsák az elkövetőket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: