2015-09-07 20:03:37• hírek • Szatmar.ro

Korosztályos válogatottat igazolt az Olimpia

fotó: satumaresport.ro
fotó: satumaresport.ro

Toni Kanalos személyében utánpótlás-válogatott játékost igazolt az Olimpia labdarúgócsapata hétfőn. Közben a szakmai stáb és a játékosok már a szerdai nagybányai kupameccsre készülnek.

Nem töltötte tétlenül az átigazolási időszak utolsó napját az Olimpia vezetősége, hétfőn ugyanis bejelentették Toni Kanalos leigazolását. A 18 éves játékos a Sportlíceumban nevelkedett Dacian Nastai kezei alatt. Rendszeres tagja az ország korosztályos válogatottainak, a nyáron pedig próbajátékon vett rész Olaszországban a Brescia és a Cremonese csapatainál.

Ioan Campean, a klub igazgatótanácsának elnöke korosztálya egyik legnagyobb tehetségének nevezte Kanalost, míg Nastai türelemre intett a fiatalokkal szemben táplált elvárások kapcsán.

Közben az Olimpia szakvezetése a Nagybánya elleni, szerdai Román Kupa-meccsre készül. A napokban a szurkolók több fórumon is arra kérték a klubvezetést, hogy vegye komolyan a meccset az ősi regionális rivális ellen. Csík Tibor vezetőedző hétfőn találkozott is a szurkolók képviselőivel. Beszámolt nekik a felkészülési lehetőségekről (nincs pénz vitaminokra, a stadion medencéjét nem tudják regenerálódásra használni) illetve elmondta, hogy Walter Heil, Rares Takács és Romario Rus sérüléssel küszködik.

„Összeállítástól függetlenül nyerni akarunk Nagybányán! Tisztában vagyunk azzal, milyen fontos ez a mérkőzés a szurkolók, a klub és a játékosok számára", biztosította a szurkolókat a Steaua korábbi védője.

A Román Kupa ötödik fordulójában a Nagybánya szerda délután 16.30 órai kezdettel fogadja az Olimpiát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: