2009-06-26 14:23:59• hírek • www.sony-ericsson.hu

Környezetvédő mobil kerül piacra

A Naite segítségével minden egyszerűbbé válik. A készülék közvetlen elérést biztosít a kedvencekhez, a nagy sebességű internethez, a telefonkönyvhöz, a kamerához és az üzenetküldési funkciókhoz, így gyerekjáték lesz kézben tartani zsúfolt életünket.

Folyamatosan úton van munka és család között? A környezettudatos Naite gyors elérést biztosít mobiljának legfontosabb funkcióihoz, így Ön minden eddiginél könnyebben rendszerezheti és láthatja el napi feladatait. A készülék ökológiai újításai mellett a stílus és a formatervezés is nagy hangsúlyt kapott.

Elég egyetlen gombnyomás, és máris az Ön által leggyakrabban használt funkciókat láthatja: üzenetek, naptár, internet, ismerősök - vagy bármi más a számtalan lehetőség közül. Vásároljon virágot, változtassa meg a következő megbeszélés időpontját vagy küldjön e-mailt barátjának egyszerűen, egy gombnyomásra. A nagy sebességű internet és az egyetlen kattintással elérhető Google keresőprogram lehetővé teszi, hogy Ön bárhol felcsatlakozhasson az internetre és videó beszélgetést folytathasson barátaival, családtagjaival.

A Sony Ericsson egyik első - igazi úttörőnek számító - GreenHeart-mobilja, a Naite beépített használati utasítással rendelkezik, így - a hagyományos papír verzió helyettesítésével - több mint 90% papírt spórol meg, ráadásul bárhol, bármikor könnyen hozzáférhetünk a terméktámogatási útmutatóhoz. Az elektronikus kézikönyvnek köszönhetően a készülék csomagolása is kisebb, ezért a szállítás is kevésbé terheli a környezetet. A Naite legalább 50%-ban újrahasznosított műanyagból készült, és egy kis fogyasztású töltőt tartalmaz, amely kategóriájában az első ilyen megoldás. A fejlesztéseknek köszönhetően a Naite szén-dioxid-lábnyoma15%-kal kisebb.


Egyszerű és szép az új Sony Ericsson
Egyszerű és szép az új Sony Ericsson


„A Naite nemcsak abban segít, hogy kézben tarthassuk és megfelelően rendszerezhessük életünket, hanem - például a kis fogyasztású töltőnek köszönhetően - abban is, hogy környezettudatosan éljünk és a lehető legkisebb mértékben szennyezzük környezetünket - mondta Quentin Cordier, Marketing Business Manager. - A környezettudatosság nem jelenti azt, hogy fel kell áldoznunk igényeinket a funkciók vagy a dizájn terén. Olyan telefont alkottunk meg, amely lenyűgöző funkciók egész sorát vonultatja fel: a nagy sebességű 3G vagy az Aktív desktop azt a célt szolgálja, hogy zsúfolt életünket minél jobban kézben tarthassuk."

A Naite-be épített Ecomate ökológiai kalkulátor lehetővé teszi a fogyasztó számára, hogy „zöldebb" megoldásokat válasszon, csakúgy, mint a szén-dioxid lábnyom kalkulátor, mely kiszámolja, hogy ha az autózás helyett a gyaloglást választjuk, mennyi szén-dioxid kibocsátást takarítunk meg, így járulva hozzá környezetünk védelméhez.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: