2013-05-14 10:06:20• hírek • Blikk.hu

Kórházban kezelik Korda Györgyöt

Korda Györgyöt egy budai kórház különszobájában kezelik. Nincs nagy baj, a népszerű táncdalénekesnek az ingadozó cukorszintjét próbálják beállítani, vagy hogy stílszerűek legyünk: kordában tartani...

Ebéd után kopogtunk be a Tétényi úti kórház belgyógyászati osztályának második emeleti kórtermébe Korda Györgyhöz. Rosszkor, hiszen éppen a kezelőorvossal beszélgetett az egyágyas kis szobában az énekes és felesége, Klárika. Korda nem látszott betegnek, sőt elegáns, pókermintás pizsamában és köntösben, egy széken üldögélve hallgatta a doktornőt. Klárika anyatigrisként óvta párját, azonnal kérdőre vont minket, honnan tudjuk, hogy Gyurka itt van.

Aztán persze ellágyultak, amikor kiderült, hogy az egészségügyi intézményben téma lett a híres beteg, Gyuri bácsi rajongói pedig kíváncsiak, és aggódnak kedvencükért. Az énekes szemmel láthatólag fogyott ugyan néhány kilót, de határozottan mosolygós volt, és megköszönte az érdeklődést, de kérte, hogy csak az orvosi konzultáció után váltsunk néhány szót. Délután aztán már rendelkezésünkre állt az énekes.

- Jólesik az emberek szeretete. Nincsen baj, megnyugtathatok mindenkit, aki értem aggódik, csak cukorkontroll miatt fekszem itt. Nagyon köszönöm az érdeklődést, jól vagyok - mondta az énekes, akinél nem túl régen egy rutinvizsgálat során derült ki, hogy magas a vércukorszintje.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: