2018-03-03 07:10:55• hírek • Blikk.hu

Kórházba kell vonulnia Szíj Melindának, műtét vár rá

Az énekesnőt műteni kell, hogy aztán újult erővel és immáron egészségesen állhasson újra a közönsége elé. Erre viszont jó néhány hónapot kell várni, Melindára ugyanis hosszas rehabilitáció várhat.

A Megasztár egykori közönségkedvence Facebook-oldalán jelentette be a rossz hírt: gyengélkedik, ezért előre nem látható ideig nem vállal fellépést „Legnagyobb sajnálatomra soron következő fellépéseimet egészségügyi okokból kénytelen voltam lemondani” – üzente Szíj Melinda.


A Vasárnapi Blikknek sikerült elérnie Szíj menedzserét és egyben férjét, Szekér Attilát, aki lapunknak megerősítette a rossz hírt. Melinda néhány hónapig szünetelteti az éneklést, hogy a felépülésére koncentrálhasson. "Találtak a szervezetében egy csomót, de szerencsére időben fordultunk segítségért, így egy megelőző operáció vár rá, ám a betegsége egyéb részleteiről többet nem szeretnénk elárulni. Amint felépül, jelentkezik majd" – ígérte Szíj Melinda férje.


Ám aki a kényszerpihenő előtt még szeretne találkozni a különleges hangú énekesnővel, szombaton még láthatja színpadon: bélapátfalvai fellépését ugyanis még megtartja, illetve a március 14-re tervezett recski koncerten is ott lesz.


„Ezt követően további fellépéseket, szerepléseket előre beláthatatlan ideig nem tudok vállalni. Bízom benne, hogy mielőbbi felépülésem után újra énekelhetek önöknek. Addig is találkozhatnak velem a képernyőn, a Zenebutik TV Bakelit Fesztivál című műsorában vagy a Muzsika TV-n” – üzente rajongóinak Szíj Melinda, akiért rengetegen aggódnak.


Facebook-oldalára tömegével érkeznek a biztató üzenetek és a jókívánságok. A rajongók A Dal című műsorból is hiányolták, amelyben az egyébként jogi asszisztensként dolgozó tehetség vissza akart térni a Hitem őrzöm című dalával. A legjobb tízbe nem sikerült bejutnia, de rajongói elismeréssel fogadták az új szerzeményét.
 

Nemcsak a fellépések foglalták le az elmúlt években Szíj Melindát, a Megasztár ötödik szériájában feltűnt, a tehetségkutatóban a harmadik helyen végzett énekesnőnek civil foglalkozása is van. Melinda jogi asszisztensként dolgozik, amikor éppen nem énekel, egy XIII. kerületi irodában munkálkodik.

 

További bulvár cikkekért keresse fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: