2018-11-07 08:08:53• hírek • Bede Emőke

Körforgalomnak hajtott a kamion

Azt követően, hogy nemrégiben majdnem tragédia helyszínévé vált a krasznaterebesi körforgalom, kedden este újabb baleset történt az ominózus kereszteződésben.

Október végén egy súlyos közlekedési baleset történt a krasznaterbesi körforgalomnál, egy tasnádi fiatal pár autójával nekihajtott a kereszteződés közepén kiemelkedő "szigetnek", mely aztán olyan szerencsétlenül dobta meg őket, hogy beborultak az útmeni árokba. Mindkettőjüket súlyos állapotban emelték ki az összeroncsolódott kocsiból, majd rohammentővel vitték őket kórházba.


Kedden este újabb baleset történt az említett körforgalomnál: egy kamion szaladt neki az építménynek. Az elsődleges információk szerint a sofőr ez alkalommal épségben megúszta a kellemesnek egyáltalán nem nevezhető kalandot, viszont az általa vezetett járműben olyan komoly károk keletkeztek, hogy nem folytathatta útját. 


A baleset helyszínére a tűzoltókat is riasztották, a bejelentés 22:41-kor futott be a 112-es egységes segélykérő számon. Szerencsére tűz nem alakult ki, viszont az üzemanyag az úttestre szivárgott. Az ebből adódó veszély elhárítása a tűzoltókra hárult.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: