2009-02-12 14:47:39• hírek • Ferenczi Noémi

Körforgalom és egyirányúsítás

A közlekedési bizottság csütörtöki ülésén egyéb fontos témák mellett, döntés született egy új körforgalom létrehozásáról, mely a Corvinilor és a Henri Coanda utcák kereszteződésénél irányítja majd a forgalmat. Ezen kívül a bizottság tagjai megszavazták a tehertaxik áthelyezését a Transurban udvarára.


A közlekedési bizottság tagjai legutóbbi ülésükön három intézkedésről döntöttek. Döntés született arról, hogy hamarosan körforgalmat létesítenek a Corvinilor és Henri Coanda utcák kereszteződésénél, vagyis a Gheroghe Dragos Gazdasági Iskolaközpont épülete előtti útszakaszon.

A bizottság elfogadta továbbá, az Alexiu Berinde utca, Bujorului és Golescu utcák közötti szakaszának egyirányúsítását, így hamarosan kizárólag a piac felé igyekvők hajthatnak majd be ebbe az utcába.

Végül pedig döntés született a tehertaxik Transurban udvarára való áthelyezéséről. Eddig a Deceban híd lábánál lévő parkolóban várakozhattak, azonban az elkövetkezőkben tábla is jelzi majd, hogy kizárólag személyautók parkolhatnak ezen a helyen.

Archív fényképfelvétel a Corvinilor és Henri Coanda utcák kereszteződéséről.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: