2011-10-14 08:51:40• hírek • Blikk.hu

Szexszel taktikáznak a villában

Soha nem volt ennyire taktikus a mezőny a szerelem terén, mint a ValóVilág ötödik szériájában. Alig egy hónapja nélkülözik a játékosok a külvilágot, de a villában alakulóban lévő szerelmek egyre csak gyarapodnak.

Seri és Gergő között már az első perctől kezdve izzott a levegő, olyannyira, hogy a villa szenvedélyes nőjét már dobta is olasz pasija a románc miatt. Érdekes azonban, amióta szabad az út Seri felé, a villa alfahímje, Gergő már nem ostromol olyan hevesen. Kettőt hátralépett a kapcsolatukban, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy a fiú, ha érez is némi vonzalmat, leginkább taktikából közeledett a szőkeség felé.

De akadnak mások is, akik az érzelmekkel játszanak.  Cristofel  és Veronika kapcsolata is taktikából indult. Legalábbis a villa skalpvadásza azt vallotta, egy egyéjszakás kaland kedvéért szívesen udvarol kicsit. Az idő előrehaladtával azonban belehabarodott a lányba.

Péter és Vera kicsit okosabban gondolkodik. A két villalakó már csókolózott is egymással annak érdekében, hogy felborzolja a kedélyeket. Legutóbbi randijukon pedig Péternek fondorlatos módon a nadrágot is sikerült ledumálnia Veráról. A randevúra egyébként Annamária is szívesen elment volna, de Péter nem őt választotta. Pedig a villa furája korábban nem szégyellte bevallani a fiúnak, hogy teljesen belehabarodott.

A cikk folytatásáért látogass el a Blikk oldalára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: