2011-10-18 09:02:48• hírek • Blikk.hu

Szexőrült zaklatta Gyurcsík Tibort

Gyurcsík Tibi tovább építi a karrierjét
Gyurcsík Tibi tovább építi a karrierjét

Bár az X-Faktor 12 döntős versenyzője közül elsőként búcsúzott a színpadtól Gyurcsík Tibor (25), a dunaszerdahelyi fiú után mégis - korhatár nélkül - bomlanak a nők.

Malek Miklós mentoráltja a Blikk szerkesztőségében elárulta, hogy akad, aki túlzásba is viszi: egy őrült rajongója pornográf üzenetekkel bombázza.

- Természetesen nagyon jólesik, hogy sokkal több lány észrevesz, mint régen, Bár nem egyszer én is igencsak meglepődök egy-két elvetemült rajongó viselkedésétől. Nemrég a Facebook-oldalamon bombázott egy lány olyan üzenetekkel, hogy belepirultam.

Konkrétan leírta mindenki szeme láttára, mit csinálna velem az ágyban. Annyira provokatív és őrült volt, hogy kénytelen voltam letiltani a lányt, mert gyerekek is olvashatták volna - árulta el a fiatal énekes, akit egy 75 éves néninek sikerült megríkatnia a szerkesztőségünkben.

- Annyira jólesik, hogy ennyi szeretet kapok mindenkitől, Dóri néni pedig tündéri volt. Elérzékenyültem, amikor gratulált a szüleimnek, hogy ilyen jól nevelt, illedelmes fiuk van, és sok sikert kívánt. Lehet, hogy nekem kellett távoznom elsőként, de nem adom fel, már csak azokért sem, akik bíznak bennem - mondta könnyes szemmel Tibi, aki rengeteg ajánlatot kapott a rajongóitól. Az X-Faktor kieső énekese azonban minden bizonnyal számos női szívet fog összetörni a közeljövőben, hiszen egyelőre csakis a karrierjére koncentrál.

A cikk folyttása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: