2011-11-01 04:40:33• hírek • Blikk.hu

Kordáék titka a jó szex

Kordáék 29 éve házasok
Kordáék 29 éve házasok

Mondják, a szerelem mindent legyőz, de sajnos előfordul, hogy még a szerelmeseket is maga alá gyűri. A Blikk új sorozatában a sztárvilág leghíresebb vagy hírhedtebb, beteljesült vagy tragédiába fulladt nagy szerelmeit gyűjtöttük csokorba.

Munka közben sok románc szövődik, ám ezek a közös alkotás végeztével érzelmi lendületükből is sokat veszítenek. Mégis akad olyan híres pár, akiknek talán megelőlegezhetjük: egy életre megtalálták a nagy szerelmet munkatársukban.

Korda György és Balázs Klári a nem jelentéktelen korkülönbség ellenére, 29, vagy 31 – ebben a kérdésben az érintettek sem egyeznek – élnek boldog házasságban, mióta a nyolcvanas évek elején megismerkedtek. Klári akkoriban vokálénekesnőként dolgozott, és már túl volt egy házasságon, Korda pedig ünnepelt sztár volt, a háta mögött számtalan hódítással. Kettejük egymásra találása sorsszerű volt, s nemcsak a szerelemben, de az alkotásban is megtalálták a másik felüket. Harminc éve elválaszthatatlanok a színpadon, és persze a magánéletben is. S hogy mi a titkuk? Szinte hihetetlen, de a jó szex.

– 29 éve vagyunk házasok, voltak vi­táink, nagy veszekedéseink, de egy-egy vita után az ágyban békültünk ki – árulta el a Blikknek korábban Korda György. – A szerelem önmagában kevés, a jó szexuális élet legalább ugyanolyan fontos, persze a kettő összefügg egymással. De itt is kell a megújulás, és a romantikus környezet.

A három évtizede izzó szenvedély fenntartásából Klárika is kiveszi a részét, aki jó asszony módjára nemcsak a közös házi tűzhely, de férje tüzét is táplálja.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: