2008-10-08 15:05:09• hírek • Parajdi Andrea

A gyalogosokat is akadályozták

A Golescu utca Szatmárnémeti legforgalmasabb utcái közé tartozik, mivel a Golescu híd egyik felvezetőszakaszának is nevezhetjük. Aki szerda délelőtt átakart kelni a hídon más útvonalat kellett választania, ugyanis gázszivárgás miatt szerdán több órán át lezárták az útszakaszt.

Az E-On Gaz munkatársai a Golescu utca közepén észlelték a meghibásodott gázvezetéket, amely már több mint harminc éve lett üzembe helyezve, és amely a terhelő forgalom hatására elkezdett felszakadozni.

 

A balesetveszélyes vezetéket néhány óra alatt kicserélték az E-On Gaz szakemberei, azonban ez idő alatt némileg a gyalogosforgalom is megbénult. Az autósok a délutáni órákban már birtokukba vehették az útszakaszt, azonban a feltúrt úttest okozta közlekedési kellemetlenségekre továbbra is számítani kell.

Az E-On Gas munkatársa a Szatmár.ro-nak elmondta, hasonló eset bármikor történhet, hiszen még mindig nagyon sok utcában régiek a gázvezetékek. Mint megtudtuk rendszeresen mérőeszközökkel vizsgálják a vezetékek minőségét, s amennyiben szivárgást észlelnek mihamarabb hozzálátnak a csőcseréhez.

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: