2011-04-04 15:50:47• hírek • Szatmár.ro

Egészséges életmód és kirobbanó szexuális forma

Napjainkig számos kutatás és kísérlet került napvilágra az egészséges táplálkozás és a szexualitás területén. Szinte azt gondolhatnánk, hogy nincs új a Nap alatt. A legfrissebb kutatások egyike, melyet a WebMed orvosokból álló csoport nemrégiben publikált, még inkább nyomatékosította, hogy az egészséges életmód és a szexuális teljesítmény között szorosabb összefüggés van, mint gondolnánk.

Annak ellenére, hogy az egészséges táplálkozás és kiegyensúlyozott életvitel jótékony hatásaival szinte mindenki tisztában van, mégis kevesen tesznek valamit annak érdekében, hogy életmódjukon változtassanak.

Azt, hogy a sport a szervezetre milyen jótékony hatással van, mindenki saját közérzetén tapasztalhatja, mivel egy kiadós edzés után sokkal jobban érzi magát a bőrében. Sőt mi több, azoknak akik potenciazavarral küszködnek, a sport valóságos serkentőszerként szolgál. A szakemberek napi 30 percnyi könnyed testmozgást javasolnak, aminek hatására a szex területén nyújtott teljesítményük garantáltan megugrik. Azok a nők és férfiak, akik naponta sportolnak nagyobb libidóval rendelkeznek. Ezen kívül, a sport segít abban, hogy az orgazmus eléréséhez szükséges hormonok felszabaduljanak, valamint serkenti a szervezet vérkeringését, ennek egyenes következménye, hogy ez a nemi szervek vérellátását is növeli, és ez nagyobb szexuális kielégüléshez vezet.

Ahhoz, hogy valóban lepedőakrobata légy, a sporton kívül megfelelő mennyiségű alvásra is szükséged van. Magától értetődő, hogy azok az emberek, akik kevesebb, mint 6 órát alszanak naponta, nem csak fáradtságra, hanem kimerültségre és több stresszre panaszkodnak, mint azok, akik megadják szervezetüknek a napi 8 óra alvást. A kutatócsoport bebizonyította, hogy azok az emberek, akiknek az alvásával gond van, nemcsak kimerültségre panaszkodnak, hanem arra is, hogy ez a szexuális teljesítményüket, libidójukat is befolyásolja.

A sport és a megfelelő mennyiségű alvás után jöhet egy kis diéta. Felejtsék el a fogyókúrákat és az önsanyargató életmódot. A szakértők úgy vélik, hogy egy könnyed diéta, a szervezetre oly módon is jótékony hatással van, hogy ennek következtében a szexuális életünk is felpezsdül. Az egészségtelen táplálkozás számos megbetegedést idéz elő, ezek pedig elégtelen szexuális aktivitást és energiát eredményeznek. Ennek egyértelmű hatása, hogy a rossz közérzet és gyenge immunrendszer hatására a szexuális életünk is silányabbá válik.

A jelek szerint kiegyensúlyozott szexuális életünk karbantartásához a sporton kívül, valóban meg kell fogadnunk a 8 óra munka, 8 óra pihenés és 8 óra szórakozás életvitelre vonatkozó tanácsokat!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: