2017-02-17 11:30:06• hírek • (x)

Korall Labor - Hétköznaponként már 20 óráig tartanak nyitva

Újdonság az is, hogy hétvégén 8.30 és 12.30 között várják a pácienseket.

Nemrég jelentősen változott a Korall Klinika laboratóriumának a nyitvatartása. Eddig 7.30-tól 15 óráig várták minden hétköznap a pácienseket, ezentúl viszont ez a Korall-labor lesz a városban a leghosszabb ideig nyitva tartó egészségügyi laboratórium.

Hétköznaponként ugyanis 7.30 és 20 óra között várják a pácienseket, vérvételt pedig délután is végeznek - természetesen az olyan vizsgálatok esetében, amelyeket nem kötelezően éhgyomorra kell elvégezni. Sőt, abszolút újdonságként a labor ezentúl szombaton is nyitva tart 8.30 és 12.30 között.

A változtatás nem csak a délután rendelő orvosok, hanem a páciensek életét is jelentősen megkönnyíti, ezért is döntöttek a nyitva tartás jelentős változtatása mellett. A vizsgálatok eredményét pedig másnap már ki is adják.

A modern felszereléssel ellátott laborban egyébként több mint ötszáz féle analízist végeznek el a biokémia, a hematológia, az immunológia, a szerológia, a mikrobiológia, a bakteriológia és az endokrinológia területén, valamint nagy szakértelemmel végzik a daganatos betegségekkel kapcsolatos markerek meghatarozását is.

A laboratórium évente megújuló szerződést köt az Egészségbiztosító Pénztárral.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: