2009-05-25 10:43:58• hírek • Gozner Gertrud

Akciófilmbe illő üldözés

2100 csomag cigarettát szállított annak az autónak a tulajdonosa, amely nem volt hajlandó megállni a határrendőrök jelzéseire. Az üldözés eredményeképpen a gépkocsi is megrongálódott.

Pénteken a határrendőrség munkatársai a Halmi és Kökényesd közti útvonalon szabályosan leintettek egy szatmári rendszámú Volkswagen Touran márkájú gépkocsit. Viszont a sofőrnek nem állt szándékában megállítani a járművet a rendőri jelzésre, és megpróbált kicsúszni az ellenőrzés alól. A határrendészet nyomban üldözőbe vette az autót, amely kicsúszott az úttestről és megrongálódott. A férfit azonnal letartóztatták a rendőrök.

A vizsgálatok során kiderült hogy a gépkocsit egy 21 éves apai fiatalember vezette, a csomagtartóban pedig jelentős mennyiségű ukrán zárjegyű cigaretta lapul, amiről a sofőr nem tudott számot adni.

Az autót bevontatták a Vámőrséghez, ahol kiderült összesen 2110 csomag cigarettáról van szó, összesen 9000 lej értékben. A vámfelügyelőség munkatársai elkobozták a csempészett árút, és 10 ezer lejre büntették a sofőrt. A gépkocsi is lefoglalásra került, amíg ki nem fizetik a büntetést. Emellett a határrendészet 1500 lejes bírságot is kiszabott a fiatalembernek, mivel nem volt hajlandó megállni a rendőri jelzésre.


a csomagtartóban pedig jelentős mennyiségű ukrán zárjegyű cigarettát találtak

A csomagtartóban jelentős mennyiségű ukrán zárjegyű cigarettát találtak


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: