2020-04-19 08:03:43• hírek • Blikk.hu

Korábban háborúztak, most együtt segítenek: összefogott Tvrtko és a Viszkis az idősekért

Barátok sosem lesznek, de a nemes cél érdekében Vujity Tvrtko és Ambrus Attila képes összefogni.

Sokan emlékezhetnek arra a három évvel ezelőtti beszélgetésre, amelyben az ATV Start műsorvezetője és Viszkis élő adásban estek egymásnak. Tvrtko ugyanis korábban is többször nehezményezte, hogy Attila elítélt bankrablóból sztárrá válterre Ambrus hiteltelennek nevezte a riportert, aki folyamatosan tapossa őt. Napokig tartott az adok-kapok kettejük közt, amely végül egy évvel később 2018-ban újabb nyilvános beszélgetésig vezetett, amelyben a két híresség elásta a csatabárdot. Most pedig egy közös jótékonysági árveréssel szeretnének példát mutatni.


– Engem az a három évvel ezelőtti beszélgetés a mai napig szomorúsággal tölt el – vallotta be lapunknak Vujity Tvtko, aki azonban büszke arra, hogy az egymás fejéhez vágott kőkemény szavak után mindketten át tudtak lépni a sérelmeken és képesek voltak megbeszélni a dolgainkat.


– Az elmúlt két évben többször beszéltünk, elmentem például az előadására, ő járt az enyémen, vacsoráztunk együtt. Persze sosem leszünk a klasszikus értelemben vett barátok, de azt gondolom, nekünk kell példát mutatnunk. Ha két ennyire különböző ember tud együttműködni azért, hogy segítsen, akkor miért ne lennének erre képesek mások is az ujjal mutogatás helyett – magyarázta a riporter, aki a Baptista Szeretetszolgálat segítségével vesz részt a rászoruló időseket segítő jótékonysági akcióban, amelyhez Ambrus Attila is csatlakozott csatlakozik.


– Azonnal igent mondtam, amikor Tvrtko felhívott, hiszen az elmúlt években ő is segített nekem, például a szentendrei kiállításom reklámozásában, de a kislányom is kapott tőle már ajándékot. Én a kerámiával tudok segíteni, hiszen ehhez értek, meg persze a bankrabláshoz, de az szóba sem jöhet természetesen – viccelődött Ambrus Attila, aki nagy pillanatnak tartja az életében, hogy ugyan korábban finoman szólva sem cseresznyéztek egy tálból a riporterrel, mégis békét tudtak kötni egymással. – Fontos az, hogy az emberek bocsánatot tudjanak kérni egymástól és megbeszéljék a dolgaikat, kommunikálni kell!


Ezekre lehet licitálni

Vujity Tvrtko azt a Joseph Pulitzer-emlékdíjat árverezi el, amelyet a pályája elején a délszláv háborús tudósításaiért kapott. A díjat egyszer már elárverezte, de a licitáló miután kifizette az összeget, visszajuttatta neki. Tvrtko az összeget saját pénzéből kiegészíti. Ambrus Attila különleges padlóvázát ajánlott fel, amelynek elkészítése két hét, és különleges óaranymázzal vonja be. Az egyediségét az adja, hogy a legtöbbet ajánló neve felkerül rá.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: