2014-08-24 10:05:05• hírek • Szatmár.ro

Koós János, Nagy Feró és a feltámadt Elvis Presley koncerteztek szombat este a PMN-en

A táncdalfesztiválok királya humorral és örökzöld slágerekkel, a babos-szívű Feró pimaszságával és a gyerekek által is tele torokból énekelt slágereivel szórakoztatta a közönséget. Aztán pedig jött a meglepetés: az Ed Philips and the Memphis Patrol olyan rockabilly bulit csapott, hogy azt mér Elvis Presley is megtapsolta volna.

Délután már szó szerint özönlöttek az emberek a Kossuth kertbe. Nem is csoda, hiszen olyan előadók léptek fel, akik minden korosztályt megmozgattak, legnagyobb slágereiket kívülről fújja nyugdíjas és még néhány ovis is.

Koós műsorában a humor is nagy szerepet kapott, viccekkel melegítette be a közönséget, majd tapspróba volt, sőt, a Boci, boci tarkával segített abban is, hogy a közönség hangszálai is bírják az éneklést.

Kiderült, hasznos volt a bemelegítés, a legendás táncdalfesztiválokat megidéző fellépésen volt énekelni-valója a közönségnek. Szólt a Kislány a zongoránál és az összes többi nagy Koós sláger, a hallgatóság pedig vörösre tapsolta a tenyereit.

Koós János a 13. PMN-en

Koóst egy másik, mindig bulis hangulatot teremtő zenekar lépett fel. A Beatrice koncertjére akkora tömeg gyűlt össze a Kossuth kert dombján felállított színpad előtt, hogy alig lehetett átjutni a nézőtér egyik feléből a másikba, ha valaki a tömegen keresztül akart "rövidíteni".

Nagy Feró hozta azt, amit tőle megszoktunk: pimasz volt és bevállalós akár egy kamasz - az ember nem is hinné, hogy a kamaszkort már néhány éve maga mögött hagyta. A nyugdíjasok és az apuka nyakában ülő kislány is torka-szakadtából énekelte a "Nyolc óra munkát" és az összes többi nagy slágert, így a közönség felszabadultan indulhatott el a koncert után a sör-, bor- és pálinka-lelőhelyek irányába.

De nagy hibát követett el az, aki nem tért vissza a színpad elé az Elvis Presley slágereket játszó Ed Philips and the Memphis Patrol koncertjére. A fiúk megjelenésükkel és slágereikkel a '60-as évek USA-ját idézték meg, koncertjükban annyi energia volt, hogy csak néztünk - lábunk pedig önkénytelenül is a rockabilly ritmusára mozgott. A fiúk igazán tudják, hogyan kell igazi showt csinálni, úgyhogy csak annyit mondhatunk: bízunk mielőbbi visszatérésükre Szatmárnémetibe, hogy még többen láthassák őket és bulizhassanak velük.

A vasárnapi nap folyamán is rengeteg rendezvény várja a Kossuth kertbe kilátogatókat, fel fog lépni Aradszky László, Maszkura és a Tücsökraj valamint a Black River Blues Band, 21 órától pedig az új főtéren a Bikini fog koncertet adni.

Addig is, ne feledjétek: keressétek fel a Kossuth kertben a Szatmár.ro sátrát, ahol könnyen a hírportál címoldalára kerülhettek - és ezzel még nyerhettek is. Emellett zajlik az autókkal, autózási szokásokkal kapcsolatos felmérésünk is, amelyet az A24 és az Autowebshop.ro támogatásával valósítunk meg. Hogy mit nyerhetsz, ha válaszolsz a néhány kérdésre? Kattints ide, és megtudod.


Nyerj a Szatmár.ro-val: Oszd meg a Szatmár.ro hírportál Partiumi Magyar Napokról szóló híreit a Facebook-on és megnyerheted a rendezvénnyel kapcsolatos ajándéktárgyak valamelyikét. A nyereményekről egy kicsit később tájékoztatunk, de addig is érdemes megosztani a cikkeinket, mert minden megosztás nyereményt érhet!

Kiemelt támogatók:

Szatmárnémeti Városi Tanács, Szatmár Megyei Tanács, Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala, Nemzeti Együttműködési Alap, Bethlen Gábor Alap, Communitas Alapítvány

Aranyfokozatú támogatók:

Tarr Beton, Kreativ, Autonet-A24, Barta Ati, No Pardon Pub, Mindig Friss

Ezüstfokozatú támogatók:

Rosendahl, Farmacenter, CBA, Arnisol, Nord Star, Hotel Astoria, Pizzerie & Motel Al Capone, Ratioterm, Aquastar, Salvator, Edmeea Trans, Mark Manufaktur, Panatek, Hanna Konyhatechnika, Promocraft, Gerbog.

a magyarországi Ed Philips and the Memphis Patrol nevű formáció. - See more at: http://www.partiuminapok.ro/#sthash.2OVZlKr4.dpuf
a magyarországi Ed Philips and the Memphis Patrol nevű formáció. - See more at: http://www.partiuminapok.ro/#sthash.2OVZlKr4.dpuf
a magyarországi Ed Philips and the Memphis Patrol nevű formáció. - See more at: http://www.partiuminapok.ro/#sthash.2OVZlKr4.dpuf

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: