2013-10-15 13:03:36• hírek • Szatmár.ro

Konzuli nap Szatmárnémetiben péntekenként

A jövőben minden pénteken konzuli nap lesz az RMDSZ szatmárnémeti székházában, mert a havi egyszeri alkalom nem bizonyult elegendőnek ahhoz, hogy az összes igénylőt fogadni tudják a konzulok. Még akkor sem, ha a konzulátus egyre több munkatársa érkezett Kolozsvárról.

Most pénteken ismét kihelyezett konzuli napot tartanak 10 és 15 óra között. Nem csak a magyar állampolgárság megszerzéséhez szükséges iratokat nyújthatják az érdeklődők, hanem útlevelet is igényelhetnek azok, akik már kettős állampolgárok.

A Kolozsvári Magyar Főkonzulátus munkatársai veszik át az okmányokat, ráadásul tanácsadással is állnak azok rendelkezésére, akik bonyolultabb ügyintézés miatt eddig nem tudták összeállítani a dossziét.

További információkat a 0261-713566-os telefonszámon kérhetnek hétköznapokon 9 és 16 óra között. Hívják ezt a telefonszámot azok is, akik már korábban kettős állampolgárok lettek, de még nem kapták meg az anyakönyvi kivonataikat, mert amennyiben már elkészültek, úgy ezeket is lehozzák Szatmár megyébe a konzulátus munkatársai.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: