2016-11-08 12:37:03• hírek • Szatmár.ro

Könyv- és lapbemutatót is tartanak

Folytatódik a Szatmárnémetiben megrendezett 8. IFESZT könyvbemutatóinak sorozata.

Az Északi Színház büféjében ingyenesen látogatható kísérőrendezvények közül a fesztivál hatodik napján, 2016. november 9-én, szerdán 13 órától a temesvári TESZT fesztivál Határutak című kiadványsorozatáról Varga Anikó szerkesztővel Ungvári Zrínyi Ildikó és Köllő Katalin beszélgetnek.

Másnap, 10-én, csütörtökön, szintén 13 órától a Játéktér című színházi lap bemutatójára kerül sor. A beszélgetés moderátorai Ungvári Zrínyi Ildikó és Köllő Katalin.

A tíznapos seregszemlén az erdélyi magyar teátrumok mellett jelen lesz a nagyszebeni német társulat, a bukaresti Giuvlipen Színház, valamint a Bukaresti Állami Zsidó Színház egy-egy előadással. Egyébként az IFESZT programjában 10 nap alatt 6 helyszínen 21 színtársulat 25 előadást mutat be, további 3 koncert és 6 kísérőprogram színesíti a kínálatot, illetve kiállításmegnyitóra és több könyvbemutatóra is sor kerül.

A 8. IFESZT további programjairól bővebb információk találhatók a www.harag.eu internetes oldalon, a helyi sajtóban és a fesztivál közösségi-oldalán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: