2018-11-29 10:12:48• hírek • Közlemény

Konyhaklub a főzni szerető tizenévesek számára a Hans Lindner Alapítvány szervezésében

Amennyiben tizenéves gyermeke jól érzi magát a konyhában, és érdekli a gasztronómia, itt a helye! 

Az egészséges táplálkozás és életmód jegyében indítja útjára a Hans Lindner Alapítvány azt az ifjúsági egészségtudatos Konyhaklubját, amelynek délutáni foglalkozásaira olyan 10 éven felüli gyerekeket, fiatalokat várnak, akik szeretnek a konyhában szorgoskodni és fontos számukra az, hogy mit is esznek.

 

A jelentkező „konyhatündérek” a decemberi hónapban szerda délutánonként 16.30 és 18.30 között ismerkedhetnek meg olyan konyhai praktikákkal, amelyekkel az egészséges táplálkozás alapjait sajátíthatják el.

 

Az első Konyhaklub témája a disznóvágások egyik jellegzetes tevékenysége a kolbásztöltés lesz. Emellett májpástétomot is készítenek majd a gyerekek és a konyhahigiéniában jártas szakemertől megismerhetik azokat az egészségbiztonsági előírásokat, melyeket egy konyhában feltétlenül ismerniük kell!

 

A klubfoglakozások az alapítvány Szigetlanka utca 33. szám alatti ingatlanjában valósulnak meg. Érdeklődni és jelentkezni a következő telefonszámon lehet: 0760 723224. A helyek száma korlátozott, érdemes időben jeletnezni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: