2008-11-12 15:32:50• hírek • Szatmár.ro

Kónya, Erdei és Túrós kerül adásba

Kónya László szenátorjelölt tíztől, Erdei D. István képviselőházi jelölt 12-től fognak szerepelni a rádiókban, Túrós Lóránd képviselőjelölt pedig délután hattól ül be a tévéstúdióba.

November 13-án a City rádió stúdiójából Erdei D. István az RMDSZ Szatmár megyei szervezetének ötös körzeti képviselőjelöltje jelentkezik élõben. Az egyórás választási műsorban jövőbeli elképzeléseiről, költségvetési és pénzügyi helyzetről kérdezik majd a jelenleg is parlamenti képviselőként dolgozó jelöltet.

Ugyancsak csütörtökön Túrós Lóránd délután hattól a Nord Vest Tv-ben ül egy asztalhoz, a hármas képviselői körzet jelöltjeivel, Victor Constantinovici moderálásával.

Kónya László az egyes szenátori körzet-beli ellenjelöltjeivel szemben tartja majd a frontot a csütörtök délelőtt tíz órakor kezdődő élő adásban. Ő a román nyelvű Transilvania rádió, egyórás politikai vitaműsorába kapott meghívást. A kérdéseket itt, az adás két műsorvezetője Ovidiu Matioc és Florin Muresan szegezi majd a jelölteknek.

A megye legfiatalabb tévécsatornája, a Tv1 Samtel, az RDS előfizetők számára is fogható. Választási vitaműsorokat ez a csatorna minden hétköznap délután hat órától sugároz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: