2012-09-27 16:25:13• hírek • Szatmár.ro

Konstancán az arany a cél

A szatmári párbajtőrözőknek egyéniben és csapatban is esélyük van az éremszerzésre.

Pénteken már az egyéni versenyben fognak szerepelni Konstancán, a Román Kupa idei kiírásában Csiszár Ferenc tanítványai. A versenyen Szilágyi Adrian, Pop Adrian, Árkosi Bertalan és Andrei Radu indulnak egyéniben, a csapatversenyben pedig szintén ők alkotják a remélhetően érmet szerző csapatot. 

Éremre pedig komoly esély van, tudva, hogy tavaly Pop Adrian és Árkosi Bertalan a döntőig jutott, a két szatmári közül aztán Pop Adi került ki győztesen - aki egyébként ötödször nyerte már meg a román kupát. Csiszár Ferenc "mester" is bizakodó, szerinte esély van a címvédésre, csapatban pedig a tavalyi harmadik helynél is jobbat vár.

Érdekesség, hogy két másik szatmári is érdekelt a versenyen: Nagy Lehel - aki edzőként is tevékenykedik Szatmáron - a marosvásárhelyi csapat színeiben lép majd pástra, ugyanúgy, ahogy a szatmári születésű Nyisztor Sándor is.

A csapatversenyt követően Csiszár mester tanítványai még nem térnek haza, mivel szintén Konstancán rendezik meg a vasárnap a Paul Calin-emlékversenyt és ezen is részt vesznek majd.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: