2008-09-23 15:53:11• hírek • Szatmár.ro

Derbit játszanak a kézilabdás fiúk

Igazi kézilabda csemegére van kilátás szerda délután 17 órától a Sportlíceum Ady utcai termében, ahol a másodosztályos bajnokság 3. fordulójában a Szatmárnémeti VSK férfi együttese a Besztercei CSM együttesét látja vendégül.

A mérkőzés ranagdónak számít, ugyanis két olyan csapat csap össze, amelynek célja az élvonalba jutás. A beszterceiek eddig mindkét meccsüket megnyerték, a szatmáriak még csak egyszer játszottak; a nyitófordulóban Palkó János és Nicolae Istrate tanítványai 22 góllal nyertek Nagybányán az Extrem ellen.

A besztercei együttes a legutóbbbi fordulóban szintén a máramarosi gárdával mérkőztek, és 20 góllal győztek. A meccsnek még az ad külön érdekességet, hogy a VSK jelenlegi edzője az elmúlt idényben még a Besztercét edzette. Akkor mindkét gárda megnyerte a hazai két mérkőzését.

„Az elmúlt idényhez képest a besztercei alakulat erősödött, de ennek ellenére én bízom abban, hogy gond nélkül győzünk. Más eredményre nem is gondolunk. Azt is remélem, hogy a sportszeretők megértik mennyire fontos ez a meccs, és minél nagyobb számban jönnek ki a csarnokba buzdítani a csapatot" - nyilatkozta honlapunknak Palkó János.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: