2013-07-17 14:32:09• hírek • Póti Orsolya

Könnyű nyári lábbelik a Mark Manufakturban

Továbbra is ízléses, minőségi női és férfi szandálok, papucsok, valamint gyerek lábbelik várják az érdeklődőket a szatmárnémeti Mark Manufaktur boltjában.

Több mint tíz éve működik Szatmárnémetibe a Mark Manufaktur, ahol kizárólag természetes bőrből készült női-, férfi- és gyerekcipőket gyártanak. A cipészműhelyben körülbelül 100-200 különböző lábbelit készítenek naponta, amelyek egy részét a cég mellett található bemutatóboltban meg is lehet vásárolni.

A cipőbolt tavaszi-nyári kollekciója új darabokkal egészült ki az elmúlt hónapokban: több típusú szandál, papucs és könnyű nyári cipő közül választhatnak az ide betérők.

A női vásárlókat az egyszerű, klasszikus, valamint színes és virágokkal díszített szandálok és papucsok egyaránt várják, a férfiak számára pedig a fekete, barna, a krém és a szürke színek különböző árnyalatában készültek könnyű lábbelikkel.

A Mark Manufaktur boltjába betérőket szinte minden hónapban valami újdonság fogadja. A Mark tavaszi-nyári kollekciójának darabjai a nemzetközi divat-trendeket követik; ezt bizonyítja az is, hogy a klasszikus fekete vagy fehér lábbelik mellett egyéb színű, vagy éppen színes cipők, virágokkal ékesített szandálok is kaphatóak. 

Használja ki, hogy Szatmárnémetiben gyártja cipőit a Mark, és vásároljon kedvező áron a minőségi lábbelikből, tudva, hogy ezeket az ország nagy cipőboltjaiban akár dupla-áron lehet megvenni!

Látogasson el a Closca sugárút 77/A szám alatt (a Német Elméleti Líceummal szemben) található Mark Cipőboltba - a kínálatban biztos nem fog csalódni.

A Mark Manufaktur SRL termékeit a www.markmanufaktur.ro weboldalon is megtekintheti.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: