2019-07-19 04:59:35• hírek • Blikk.hu

Könnyek között elevenítették fel a legszebb emlékeket Ambrus Zoltánról az Irigy Hónaljmirigy sztárjai

Alapító tagjuk halálát követően az Irigy Hónaljmirigy sajátos problémával szembesült: paródiazenekar lévén, nincsenek saját szerzeményeik, de egy videóklippel is szerettek volna elköszönni Ambrus Zoltántól, akit súlyos betegség győzött le július 7-én. Érzelmes közleményt adtak ki a tragédia után, és immár terjed a neten Az élet írja át című klip, amelyet Sipos Tomi ajánlott fel Zoli emlékére.

 Nem sokkal a halála előtt készült el szólólemezem lezáró dalának keverése, és úgy éreztem, ez méltó lehet hozzá. Ebben a többiek is egyetértettek, és közösen válogattuk a fotókat, mert abban biztosak voltunk, a klipet vidám hangulatú képekkel akarjuk illusztrálni. Az eddigi visszajelzések alapján megtaláltuk a mosoly és a gyász közötti egyensúlyt – válaszolta Tomi.
 

Az énekes nem is tagadta, párás tekintettel lapozták végig az Irigy Hónaljmirigy Show című televíziós paródiasorozatuk képanyagát.

 Az a tíz év volt a legintenzívebb időszakunk. Hét napból hetet együtt töltöttünk, és ebben Zoli is benne volt. Nagyon is benne... – mondta Tomi, és vett egy mély levegőt. – Már nem tudjuk őt felhívni, nem tudunk vele találkozni, de Zoli nem ment el. A múlt hétvégén Erdélyben voltak fellépéseink, és útközben szinte végig róla sztoriztunk. Talán nem tűr nyomdafestéket, de a zenekaron belül már szállóigévé vált a „te meg elmehetnél a p***ba!”, persze, azzal a zolis hangsúllyal. Ezt egy vidéki fellépésen mondta egy illetőnek, aki köszönés nélkül az arcába kiáltotta: „Te elmehetnél Jimmynek!”
 

Tomi dala valóban megható, rövid idő alatt rengeteg visszajelzés érkezett rá a legnagyobb videómegosztó portálon.

„Tudunk-e hagyni annyit magunk után, hogy érjen a múlt a jövőn is át? Sok régi álmunkból lett valami más, ezt a mesét az életünk írja tovább” – énekli Sipos Tomi, aki régóta dédelgette a szólólemez gondolatát. 

 

– Januárban álltunk neki Závodi Gábor zenész-producerrel. Vidám számok is lesznek rajta, de Az élet írja át az elmúlásról szól. Nem gondoltam, hogy ilyen irányt vesz, de már úgy tekintek rá, mint Zoli dalára – magyarázta az Irigy Hónaljmirigy társfrontembere. – Különös, ahogy a halál átírta a tervemet, hiszen szólistaként nem ezzel szerettem volna bemutatkozni, de ennek így kellett történnie.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: