2008-11-08 14:45:49• hírek • Szatmár.ro

Téli kirándulási lehetőségek

A Megyei Ifjúsági Igazgatóság idén is szervez téli táborokat az ünnepek idejére. A fiataloknak szóló ajánlatok kedvező áron érhetőek el.

Tervezd meg az idei újévköszöntési bulit, és térj el a megszokott ünneplési módoktól. Garantáltan rendhagyó és felejthetetlen emlékekkel gazdagodhatsz, ha ebben az évben a Megyei Ifjúsági Igazgatóság által meghirdetett táborok valamelyikét választod.

Olvasóinkat korábban már tájékoztattuk a Megyei Ifjúsági Igazgatóság által szervezett téli táborozási lehetőségekről, ám akkor még öt megyére szóltak az ajánlatok. Immár kilenc megye kedvelt turisztikai települései közül lehet válogatni. Fehér, Kovászna, Hunyad, Hargita és Szeben megyék mellett mostmár Arges, Dambovita, Botosani és Vaslui megyei téli kirándulásokra is lehetőség nyílik.

A karácsonyi táborok december 21 és 28 közti időszakra szólnak, amelyeket 315- 350 Ron/fő közti összegekért lehet lefoglalni. A szilveszteri táborok esetében hat, vagy négy éjszakás ajánlatok közt válogathatunk, ezek 392 -543 Ron/ fő árig terjedhetnek. Aki bővebb információkat szeretne megtudni, vagy éppen helyet foglaltatna valamelyik kirándulásra, az hívja a 0261-750472-es telefonszámot, vagy keresse fel a 24 Január utca 17 szám alatt lévő Ifjúsági Igazgatóságot.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: