2008-06-24 13:25:26• hírek • Szatmar.ro

Csapatépítő tréning, szabadidős kikapcsolódás

 Próbáld ki Te is napjaink egyik legkedveltebb szabadidős játékát, a paintball-t.

A Paintball nem csupán szórakozás, hanem egyfajta csapatépítő tréning is. Kiválóan fejleszti a csapatszellemet, ugyanis a játékosok egymásra vannak utalva, hiszen az ellenfelek legyőzéséhez összetartás szükséges.

Közös programot szervezve számtalan cég és civilszervezet veszi igénybe a SWAT Románia szolgáltatásait, amely által jobban megismerhetik egymást, kapcsolatuk pedig közvetlenebbé válhat.

A Swat Románia profi felszereléssel várja a sportolni vágyókat. Speciális terepszínű öltözékek, védőruhák, maszkok állnak a játékosok rendelkezésére. A paintballhoz használt fegyverek közt megtalálható leutánzott változatával a jól ismert orosz kalasnyikov, az amerikai hadseregben használt M16, illetve számos mesterlövész fegyver is. A SWAT Románia 20 fő számára tud felszerelést biztosítani.

A pályára kizárólag a védő felszereléssel lehet belépni, amely amellett, hogy terepszíne által segít észrevétlen maradni az erdőben, a festékgolyók ellen is védelmet nyújt. Aki inkább játszana egy kiépített paintballcsarnokban mint az erdőben, az is megteheti, ugyanis a SWAT Romania nemrégiben egy speciális fedett tereppel is bővült.

Aki kipróbálná ezt a különleges sportot, a SWAT Románia által Szatmáron is megteheti. Bővebb információkért írjon a dani@swatromania.ro email címre, hívja a 0742 518793 telefonszámot, vagy keresse fel a www.swatromania.ro honlapot.

{youtube}zMRBWsdvUjc{/youtube}

     
 
 
 
 
 


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: