2009-11-26 15:02:17• hírek • Parajdi Andrea

Könnyed túra a természet lágy ölén

Az Erdélyi Kárpát Egyesület gyalogos túrára hívja a természet kedvelőit. Ismerje meg a Fernezei Bódi tó környékét és töltsön el egy napot a természet lágy ölén.

Az Erdélyi Kárpát Egyesület tevékenységeinek fő köre a hazánkban lévő természeti kincsek értékeinek megőrzése, a turisztikai látványosságok népszerűsítése, ezért állandó jelleggel szerveznek olyan programokat, amelyek által megismertetik Erdély vonzerejét. Az EKE azoknak kínál igazán kellemes időtöltést, akik a város zsúfoltsága elől szívesen menekülnek a természetbe, és akik kíváncsiak arra, hogy a turistáknak mit tartogat a körülöttünk lévő vidék.

November 29-én, vasárnap a Fernezei Bódi tóhoz szervez kirándulást az EKE, amelyre minden természetbarát jelentkezését várják. A program szerint a csoport a Szatmárnémeti vasútállomáson reggel 7:20 perckor találkozik, ahonnan Nagybányára utaznak. Nagybányáról pedig autóbusszal mennek a környék egyik legnépszerűbb kirándulóhelyére a Bódi tóhoz. A környéket bejárva egy gyalogos kirándulást tesznek, ahol mindenki megismerheti a tó történelmét, az évek alatt kialakult népszerűségét és a hely jelenlegi szolgáltatásait.

A Bódi tótól a csoport 14 órakor indul vissza Nagybányára, majd onnan 15:40-kor vonattal Szatmárnémetibe. Aki egy kis kikapcsolódásra vágyik annak nagyszerű lehetőség lehet ez a könnyed kis túra. Érdeklődni és jelentkezni a 0361-805529 vagy a 0758-435763 telefonszámokon lehet.


Az EKE kirándulást szervez a Fernezei Bódi tóhoz.
Az EKE kirándulást szervez a Fernezei Bódi tóhoz


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: