2009-08-07 12:14:52• hírek • Szatmar.ro

Könnyed győzelemmel hangol a VSK

Első élvonalbeli szezonjára készülő gárda 48-32-es győzelmet aratott Nagybánya ellen.

Újabb győzelemmel készül a klub fennállásának első élvonalbeli szezonjára készülő Szatmárnémeti VSK férfi kézilabda csapata, amely ezúttal 16 pontos diadalt aratott a Nagybányai Extreme ellen.

A mérkőzés rendhagyó módon, 2x30 percig tartott, ám ez a legkevésbé sem látszott meg a hazaiak teljesítményén. Palkó János fiai ugyanis végig vezettek, az első harmadot nyolc, a másodikat pedig 16 gólos előnnyel zárták. Az utolsó harmad kissé csapkodóbb és rohanósabb játékot hozott, a VSK ennek ellenére megtartotta előnyét és végül 48-32-es győzelmet aratott.

A hazaiak a Teremi - Savics, Surducan, Nagy, Busacs, Ardelean, Oláh J. kezdő összeállításban léptek pályára, a későbbiekben szerepet kapott a sérüléséből felépülő Birtalan is. Hiába kerestük viszont a pályán Takácsot, aki egyelőre nem tudott megegyezni a vezetőséggel, így ő nem játszhatott.

Ami az ellenfelet illeti, a keretében komoly változások mentek véghez a nyár folyamán, több tapasztalt játékost is igazoltak. A technikai stábban egy ismerősre is akadhattunk, hisz technikai igazgatóként az a Ioan Gherhard irányítja az együttest, aki korábban a VSK edzője is volt.



Könnyed győzelmet aratott a VSK


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: