2018-05-12 06:39:37• hírek • Bede Emőke

Könnyebben találhatnak egymásra a szatmári álláskeresők és munkaadók

A pénteken kezdődő Szatmáron Készült expó hivatalos megnyitójával egyidőben elrajtolt az a weboldal is, mely segítségével a megye álláskeresői megannyi helyi vállalat hirdetései között válogathatnak.

A haiacasa.sm címen elérhető oldal fő célkitűzése, hogy közelebb hozza egymáshoz a munkáltatókat és a munkakeresőket, ugyanis a megye egyik legnagyobb problémája jelenleg a munkaerőhiány. E probléma leküzdése érdekében alkotta meg a Helyi és a Megyei Tanács a honlapot, ahova a cégek ingyenesen tölthetnek fel álláshirdetéseket, mi több, az oldal felületén keresztül azonnal kapcsolatba is léphetnek az ideális jelöltekkel, ugyanis utóbbiaknak lehetőségük van az önéletrajzukat megosztani az oldalon.
 

Az új álláskereső weboldal szerves részét képezi a Szatmár hazavár néven ismertté vált projektnek, mely azzal a céllal indult, hogy megmutassa a megyéből elkerült tehetséges fiataloknak, itthon is lehet hosszútávú terveket készíteni, hiszen megannyi elismert vállalat alkalmazná őket. Legyen szó szakképzett, szakképzetlen vagy akár felsőfokú tanulmányaikat épp befejező szatmáriakról.


Az álláskeresők akár Facebook vagy LinkedIn fiókjukkal is beléphetnek az oldalra, de a klasszikusnak számító e-mail-es regisztráció is működik. Ezt követően már lehet is böngészgetni az állások között, illetve egy saját portfóliót és önéletrajzot is fel lehet tölteni. Mint minden más álláskereső portálon, itt is érdemes helyesen kitölteni az adatokat, ugyanis ezzel jelentősen egyszerűbbé válik a munkáltatók és munkakeresők egymásra találása. A szolgáltatást mindkét fél ingyenesen igénybe veheti.



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: