2017-06-05 08:25:11• hírek • Szatmár.ro

Koncertekkel, jó hangulatban zárult a Családi Hétvége

Vasárnap délután ismét megtelt a Kossuth-kert, a Családi Hétvége második napjára is a jó hangulat volt a jellemző.

Vasárnan délután lépett fel a Kossuth-kertben felállított színpadon a magyarországi egykori Fiesta zenekar tagja, Csordás Tibor. Az előadóművész persze a csapat legnagyobb slágereit is előadta, gyerekekből pedig igazi tánckart verbuvált a színpadra. Őt követte a Roy és Ádám formáció koncertje, a fiúk különös hangulatú, akusztikus fellépéssel örvendeztették meg rajongóikat. 

A fiatal generációt megcélozva hívták meg a szervezők a Kelemen Kabátban nevű formációt, melynek tagjai igen lendületes koncerttel lepték meg a közönséget, utána pedig nagy türelemmel osztották az autogrammokat.

Az estét a szatmári mulatós csapat, a Royal Team koncertje zárta. Ekkor volt a legnagyobb tömeg a zöldövezet dombján, a színpad előtt. Nem csak a szatmári rajongók mulattak együtt ekkor kedvenceikkel, hanem a környező megyékből és Magyarországról is érkeztek a koncertjükre.

Közben nagy volt a forgalom a Pálinka- és Borszigeten, gyerekek kézműveskedtek és játszottak a Borókagyökér Egyesületnél, az Aranykapu játszóudvarában pedig sokan próbálták ki szüleink-nagyszüleink kedvenc játékait. A jelmezes Csillagok Háborúja-rajongókból álló 501-es légió tagjaival is sokan fotózkodtak, és a gyerekek kellemesen kifáradtak a rohamosztagos kiképzés alkalmával. Népszerű volt a gyermekek számára szervezett sakkverseny is, melynek díjait Turos Lóránd szenátor adta át a legjobbaknak. A délután folyamán sorsolták ki a hétvégi tombola nyereményeit, Kereskényi Gábor polgármester és kislánya segítségével.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: