2013-09-09 12:19:08• hírek • Szatmár.ro

Koncertek, új filmek és műsorok ezen a héten is

Unatkozol? Nézd meg folyamatosan bővülő heti programajánlónkat.

Hamarosan új filmek a Grand Mall Cinemában:

Riddick - Riddick ezúttal egy felperzselt bolygón kerül bajba, ahol idegen ragadozó lények élnek. Amikor aktivál egy vészjelzőt, az két hajót is riadóztat. Az egyiken zsoldosok új fajának képviselői utaznak, a másikat pedig egy olyan férfi irányítja, akit Riddick meglehetősen jól ismer már a saját múltjából.



Love Building - román vígjáték Iulia Rugescu rendezvésében.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Koncertek:


Szeptember 12-én, csütörtök este 20 órától a Dinu Lipatti Filharmónia kamarazenekara lép fel Római Katolikus Székesegyházban. A koncert művészeti vezetője Daniel Raceu, az est szólistái pedig Ana Török, Vlad Raceu, Roxana Oprea és Cosmin Fildes lesznek. Műsoron Telemann, Vivaldi és Dvorak művek.

Jazz in the Night - Fotókiállítással egybekötött dzsesszkoncertre kerül sor péntek 13-án a Corneliu Coposu sétányon, a Szamos áruházzal szembeni rendezvénytéren. Fellép a Jazz Waves Trio & Brigitte, közben pedig Robert Costea fotóművész alkotásai kerülnek bemutatásra.

Kirándulás:


A szatmári természetjárók újabb gyalogtúrát szerveznek. A kikapcsolódni vágyók szeptember 15-én, vasárnap a Kakastaréjra kirándulhatnak. Bővebb információkért jelentkezz Vadady-Filep Gyula főszervezőnél a 0758-435-763-as telefonszámon.

Új kenyér ünnepe:


A Szatmári Bartók Béla Kulturális és Hagyományőrző Egyesület idén is műsort szervez új kenyér ünnepe alkalmából. A rendezvényre szeptember 13-án, pénteken 15 órától kerül sor a szatmárnémeti Református Gimnázium dísztermében. A szervezők minden kedves érdeklődőt várnak az eseményre.


Buli a Kaméleonban:


Szeptember 14-én, szombat este óriási bulira kerül sor a szatmárnémeti Kaméleon Klubban. Egy belépőjegy ára 20 lejbe kerül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: