2013-05-27 12:18:51• hírek • Szatmár.ro

Koncertek, új filmek és egyéb programok ezen a héten is!

Unatkozol? Nézd meg folyamatosan bővülő heti programajánlónkat.

A Sorompók Nélkül Fesztivál programja:


A Sorompók nélkül Nemzetközi Multikulturális Fesztivál május 24. és június 2. között zajlik. A rendezvény részletes programja ide kattintva letölthető.

A Grand Mall Cinema újdonságai:


Másnaposok 3. (The Hang Over Part III.) - Úgy hívják magukat: Farkasfalka. Nem mintha bármi közük volna a farkasokhoz. Nem vadak, nem veszélyesek, a prérin egy napig sem bírnák ki. Csak jó barátok, akik nagyon szeretnek bulizni, és nincs szerencséjük. Először egy Las Vegas-i, azután egy thaiföldi lagzi ürügyén ütötték ki magukat úgy, hogy teljesen elfelejtették mindazt az őrült, lehetetlen, felfoghatatlan és életveszélyes kalandot, amin egy éjszaka alatt keresztülmentek. Most nincs esküvő és nincs legénybúcsú sem. Nem történhet semmi baj elvileg. Vagy mégis?



A Föld után (After Earth) - 1000 év múlva a Földön lakó emberiséget kataklizmák sora arra kényszeríti, hogy elhagyja a bolygót. A legendás tábornok Cypher Raige visszavonul, hogy apja lehessen 13 éves fiának, Kitainak. Amikor űrhajójuk egy aszteroida okozta viharban megsérül, az ismeretlen és veszedelmes Földön találják magukat. Mivel Cypher életveszélyesen megsérül, Kitainak egyedül kell megtalálnia az űrhajó vészjeladóját, hogy segítséget kérhessenek.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Filharmónia:


Május 30-án, csütörtök este 18.30 órától évadzáró koncertre kerül sor a Dinu Lipatti Filharmóniában Mihail Agafita karmester vezénylésével. Az est szólistája Vlad Raceu hegedűművész lesz. Műsoron Rachmaniniv, Bruch és Csajkovszkij művek.

A szatmári filharmónia idén is rendkívüli koncertet ad a Városnapok alkalmából. Május 31-án, pénteken 19 órától az Adormirea Maicii Domnului Ortodox Templomban (Vasile Lucaciu utca) csendülnek fel Antoniu Vivaldi a Harmóniai szeszély című műbe foglalt 12 versenyműve. Az est szólistája dr. Fátyol Rudolf hegedűművész lesz.

Jótékonysági koncert:


Jótékonysági koncert helyszíne lesz május 31-én, péntek késődélután 19 órától a Szatmárnémeti Művészeti Múzeum, a Vécsey-ház udvara. Ezzel a koncerttel a szatmárnémeti D Ø T S együttes egy súlyosan beteg szatmári festőművésznek, Olar Ramona Iuliának próbál segítségére sietni. A további részletekért kattints ide!


GyerekHÉT a Züm Züm Játszóházban:


XVII. Szatmárnémeti Városnapok:


Akárcsak tavaly, az idei városnapok is három napig tartanak. A rendezvény magyar sztárvendége Molnár Ferenc "Caramel" lesz, de a 31 esztendős szegedi művész mellett olyan fellépők fémjelzik a május 31-június 1. közötti rendezvényt, mint Stefan Banica, Puya, DJ Porject, Alex Velea, az XXL, a HIQ, a Stigma és Corina is.

A rendezvény részletes programja ITT tekinthető meg.

Buli


Június elsején, szombat este újra fergeteges bulival várja a szatmári fiatalokat a Kaméleon Klub!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: