2013-08-12 12:12:46• hírek • Szatmár.ro

Koncertek, új filmek és egyéb programok augusztus 12-18. között

Unatkozol? Nézd meg folyamatosan bővülő heti programajánlónkat.

Hamarosan új filmek a Grand Mall Cinemában:


HA/VER 2. (Kick-Ass 2.) - A kiskorú gyilkos, Kis Dög, azaz Mindy, és az ifjú igazságosztó, HaVer, azaz Dave, régen átlagos tinédzserekként akartak élni. Ám az érettségi közeledtével Dave úgy dönt, hogy megalapítja a világ első szuperhős csapatát Mindyvel. Ám sajnos amikor Mindy lebukik Kis Dögként, arra kényszerül, hogy visszavonuljon, és egymaga igazodjon el a gimis csajok könyörtelen világában. Mivel nincs kihez fordulnia, Dave csatlakozik az Örök Igazsághoz, melyet az ex-maffiózó Csillagsáv ezredes vezet. Amikor már épp kezd látszatja lenni a munkájuknak az utcákon, a világ első szupergonosza, Mutterbever összehozza a maga gonosz csapatát, és beindítja bosszúakcióját, hogy HaVer és Kis Dög megfizessenek azért, amit az apjával tettek. A tervvel csak egy a gond: ha kikezdesz az Örök Igazság egy tagjával, akkor mindannyiukkal kikezdesz.


Elysium - Zárt világ (Elysium) - 2159-ben járunk. A társadalmi egyenlőtlenségek nagyobbak mint valaha. A gazdagok az Elysium nevű űrállomáson élnek fényűző módon, míg a többiek a túlnépesedett, romos Földön nyomorognak. Rhodes kormányzati képviselő mindenáron fenn akarja tartatni ezt az állapotot, sőt, még újabb benvándorlás-ellenes törvényeket kíván hozni. Az embereknek a Földön ez persze nem tetszik, ők az Elysiumra akarnak jutni. Utóbbiak közül egy Max is, aki tetteivel most talán elhozhatja a pozitív változást a világban.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Horgászverseny gyermekeknek:


Augusztus 13-ig lehet jelentkezni arra a horgászversenyre, amelyet augusztus 18-án, vasárnap rendez meg a Szatmár Megyei Sporthorgászok Egyesülete és az Amazon Horgászbolt gyermekek számára. A verseny két kategóriában zajlik majd, és résztvevők pedig értékes nyereményekben részesülhetnek.

Plopstock Fesztivál:


Immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Plopstock Fesztivál Szatmárnémetiben augusztus 15-16. között. A szatmári fiatalok közkedvelt rendezvénye hazai fellépőkkel, színvonalas koncertekkel, szabadtéri játékokkal és egyéb szórakoztató programokkal várja a kikapcsolódni vágyókat a Szamos-parton található két nyárfa árnyékában, a Decebal hídtól a strand irányában.

A részletekért kattints ide!

Buli a Kaméleonban:


Augusztus 17-én, szombat este újra óriási bulival várja a szatmári fiatalokat a Kaméleon Klub!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: