2013-07-08 17:36:39• hírek • Szatmár.ro

Koncertek, új filmek és egyéb érdekes programok ezen a héten is

Unatkozol? Nézd meg folyamatosan bővülő heti programajánlónkat.

A Grand Mall Cinema újdonságai:


Az elnök végveszélyben (White House Down) - John Cale rendőrtiszt, akinek felajánlják, hogy dolgozzon James Sawyer elnök testőrségében. Ő visszautasítja ezt az állást, mivel úgy gondolja gyökerestől felfordítaná életét a kislányával. Amikor gyermekének elviszi egy fehér házi körútra, az épületet terroristák foglalják el. Akaratlanul, de John Cale-re hárul a feladat, hogy megmentse az elnököt, lányát és az egész országot a rossz emberektől.

Szellemzsaruk (Rest in Peace Department) - A Rest In Peace Department, röviden R.I.P.D., magyar keresztségben Szellemzsaruk egy olyan különleges egységet takar, melybe izé... halott zsaruk tömörülnek. Hozzájuk csatlakozik a frissen legyilkolt Nick Walker (Ryan Reynolds esete a beszédes vezetéknévvel), hogy többek között kiderítse, ki ölte meg. A Las Vegas-i CinemaConon már levetítettek a filmből egy összeállítást, amely szerint az akciók őrületesek lesznek, az alaphangulat pedig darkos, melyet Jeff Bridges komikus figurája old majd. A többek között May-Louise Parker és Kevin Bacon főszereplésével készült, Robert Schwentke (RED) által rendezett film július 18-án érkezik a hazai mozikba.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Koncert:


Nyári koncertre kerül sor július 12-én, péntek este 18.30 órától Dinu Lipatti Filharmóniában a Debreceni Nemzetközi Nyári Akadémia közreműködésével. Fellép Fátyol Rudolf hegedűművész és Duffek Mihály zongoraművész. Műsoron W. A. Mozart három szonátája hegedűre és zongorára.

Véndiáktalálkozó:


Július 12-13. között kerül megrendezésre a XXII. Véndiáktalálkozó. A közkedvelt rendezvény műsora ide kattintva letölthető.

A Züm Züm Játszóház a vakációban is várja a gyermekeket!


Buli


Július 13-án, szombat este újra óriási bulival várja a szatmári fiatalokat a Kaméleon Klub!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: