2016-08-10 16:55:45• hírek • Szatmár.ro

Koncertek minden mennyiségben

Szatmár megyében több olyan rendezvény is lesz, amelyen elismert és kedvelt zenekarok lépnek színpadra.

Kezdjük talán az időben legközelebb eső rendezvénnyel. Augusztus 14-én népzenei fesztivált tartanak Erdődön, augusztus 15-én, a Vár Napja alkalmából a könnyűzenéé lesz a főszerep. 21 órától a szatmári XXL Band alapozza  meg a hangulatot, majd következik Puya, Ester, Anastasia, Vescan, Dj. Amy és Dj. Wicked. Az estét a kolozsvári Semnal M pop-rock koncertje és tűzijáték zárja.

Augusztus 20-án és 21-én Szőlő és Borfesztivált fognak tartani Krasznabélteken. Augusztus 20-án mások mellett a Bertici Fivérek, Elena Gheorghe és Smiley fog fellépni. Augusztus 21-én koncertezik majd Daavid, a Desperado és Anda Adam is.

Augusztus 20-21-én tartják majd Avasfelsőfalu napjait is. Ott szombat este a Bere Gratis, Gheorghe Zamfir és a Randi&Band&Joe fog koncertezni, vasárnap este pedig a sztárfellépők Ruby és a Holograf zenekar lesznek.

De nem szabad elfeledkezni arról, hogy augusztus 20-án és 21-én már javában tart a XV. Partiumi Magyar Napok, melynek keretében 20-án Szatmárnémetiben lesz látható az István, a király rockopera koncert-változata, este fél 9-től az új főtéren felállított színpadon. A hétvége során amúgy lesz program a Széchenyi (1 Decembrie 1918) utcában található színpadon is. Ott koncertezik majd pénteken a The Elvis Band, valamint a The Bits Beatles-emlékzenekar. Augusztus 21-én pedig szintén ezen a színpadon koncertezik mások mellett a Moby Dick metálzenekar.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: