2014-08-08 15:30:47• hírek • MTI

Koncertek a PMN-en - mert a kikapcsolódás nem csupán a hétvégék kiváltsága

Elérkeztünk az utolsó száz méterhez, már csak pár nap és kezdetét veszi a 13. Partiumi Magyar Napok rendezvénysorozat. Annyi mindenről beszámoltunk már a programokkal kapcsolatban: beszéltünk többek között Laci bácsiról és az ő páratlan főztjéről, gyerek- és ifjúsági programokról... mit tartogathatnak még a szervezők?

Az augusztus 18-24 közötti napokon számos klub- és nagykoncert várja a zene kedvelőit. Az első mindjárt augusztus 18.-án, hétfőn a No Pardon Pubban, ahol 19 órától a magyarországi Bülbüls zenél, amit 22.30 perctől a The Phoenix zenekar (szatmári magyar ifjakból álló zenekar) koncertje követ a DownTown Pub színpadán. Kedden este 7-től szintén a No Pardon Pub ad otthont a Tasi Nóra & Juhász Zoltán duó dzsessz-blues koncertjének, míg a DownTown Pubban 22.30-től a Døts koncertezik, addig a Tűzoltótoronynál 20 órától a Sunday School & Krisztina, majd 21.30-tól a Hot Jazz Band zenél.

Szerdán „Szerelem és más elmebajok" címmel dzsesszkoncert lesz a No Pardon Pubban, a Tűzoltotoronynál a debreceni Csokonai Színház művészeinek előadását tekinthetik meg a műfaj kedvelői 21.30 perces kezdettel, míg a DownTown Pubban ezúttal Florian Acoustic koncertezik este fél 11-től.

Augusztus 21-én, csütörtökön a Tűzoltótorony melletti színpad lesz a középpont, ahol 19 órától a Nagyvárad Táncegyüttes „Szerelemkert" című bemutatóját tekinthetik meg az érdeklődők, amit 21.30 perctől a méltán híres és elismert Palya Bea különleges koncertje követ. Jelenlét a minőségi zene kedvelőinek kötelező... az este viszont ezzel nem ér véget, hiszen a DownTown Pubban még csak ezután indul a buli, itt ugyanis a magyarországi Moment zenekar csap a húrok közé.

Szerelemkert - a Nagyvárad Táncegyüttes előadása

Zene a hétköznapokban, klubbkoncertek a 13. Partiumi Magyar Napokon, mert a kikapcsolódás nem csupán a hétvégék kiváltsága.

Nyerj a Szatmár.ro-val: Oszd meg a Szatmár.ro hírportál Partiumi Magyar Napokról szóló híreit a Facebook-on és megnyerheted a rendezvénnyel kapcsolatos ajándéktárgyak valamelyikét. A nyereményekről egy kicsit később tájékoztatunk, de addig is érdemes megosztani a cikkeinket, mert minden megosztás nyereményt érhet!

 

És mindazok, akik nélkül ez nem jöhetne létre:

Kiemelt támogatók:

Szatmárnémeti Városi Tanács, Szatmár Megyei Tanács, Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala, Nemzeti Együttműködési Alap, Bethlen Gábor Alap, Communitas Alapítvány

Arany fokozatú támogatók:

Autonet-A24, Tarr Beton, Kreativ, Barta Ati, No Pardon Pub, Mindig Friss

Ezüst fokozatú támogatók:

Rosendahl, Farmacenter, CBA, Arnisol, Nord Star, Hotel Astoria, Pizzerie & Motel Al Capone, Ratioterm, Aquastar, Salvator, Edmeea Trans, Mark Manufaktur, Panatek, Hanna Konyhatechnika, Promocraft, Gerbog.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: