2011-03-11 13:04:53• hírek • MTI

Koncertdömping lesz Nyíregyházán

Tíz koncertet rendeznek június végéig a nyíregyházi sportcsarnokban, ahol fellép például az Alma együttes, a Bikini, a Csík Zenekar és az Edda, de Gáspár Lacit, Homonnay Zsoltot, Hujber Ferencet, Oláh Ibolyát, Polyák Lillát, Xantus Barbarát és Vastag Csabát is hallhatja a közönség.

Máthé Csaba, a Bujtosi Szabadidő Csarnok igazgatója az MTI-nek pénteken elmondta: a hétvégén három koncertre várják az érdeklődőket egy diákrendezvény keretében. Szombaton Gáspár Laci, vasárnap SP, hétfőn pedig Polyák Lilla és Homonnay Zsolt koncertezik a létesítményben.    

Március 23-án, a Gengszterek éjszakáján Mészáros Árpád Zsolt, Hujber Ferenc és Vastag Csaba lép fel, március 26-án pedig a gyermekes családokat várják a nyírségi nagyváros sportcsarnokába az Alma együttes koncertjére.    

Április 8-án Szóljon a Rock! címmel rendeznek koncertet, amelyen a Radar, a Lord, az Edda és az Ossian szórakoztatja majd a közönséget. Egy héttel később a Csík Zenekar lép fel, amely előtt a Bürkös Zenekar hangolja a közönséget a nagy érdeklődéssel várt koncertre.    

Április 30-án Szurdi Miklós rendezésében az Aida című rockmusicalt mutatják be nyíregyházán Oláh Ibolya, Szerényi László és Xantus Barbara főszereplésével. Május 6-án a Bikini együttes, június 19-én pedig az X Faktor televíziós tehetségkutató verseny legjobbjai lépnek fel a sportlétesítményben.    

Máthé Csaba hozzátette: készül már az idei év második felének koncertprogramja is, a tervek szerint Nyíregyházán vendégszerepel majd például a Kárpátia és a Tankcsapda együttes, míg decemberben Retro Fesztivált szerveznek neves zenekarok és szólóénekesek közreműködésével.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: