2018-06-03 09:40:57• hírek • Oszkó Viktória

Koncert koncert hátán: élményekben gazdagon telik a Családi Hétvége

Változatos programok, kézműves vásár, gyermekeknek szánt műsorok, bábszínház, kutyabemutató.. Csak néhány azok közül a lehetőségek közül, amelyeket a Családi Hétvége tartogat azoknak a családoknak, kicsiknek és nagyoknak, akik úgy döntenek, kilátogatnak a Kossuth-kertbe.

Bár a napközbeni események is izgalmasak, hiszen számtalan verseny és megmérettetés közül választhatnak a legbátrabbak, a legjobban talán mindenki az esti koncerteket várja. Nem is csoda, a szervezők idén is kitettek magukért, ismert együttesek, fülbemászó dallamok szólalnak meg a nagyszínpadon a közönség legnagyobb örömére.



Pénteken, a Család Hétvége első napján este Retrománia koncerttel várták az érdeklődőket, tegnap, szombaton pedig először a Kormorán együttes, majd a Takáts Tamás Blues Band koncertezett a hallgatóság legnagyobb örömére. Annak ellenére, hogy félő volt, a reggelihez hasonló vihar csap le nagy mennyiségű esővel és erős széllel, a Strangers zenekar rendíthetetlenül csapott a húrok közé, olyan hangulatot csinálva, hogy még a felhők is inkább visszahúzódtak. A buli egészen éjfélig húzódott, szerencsére sokan maradtak, akik vállalták a kockázatot a baljós időjárásjelentés ellenére is.


A mai nap az utolsó, amikor belevethetjük magunkat egy fergeteges buliba, jobbnál job bandák érkeznek városunkba, hogy megmozgassanak minket testestül-lelkestül. 15.30 perctől a Kispárna mesezenekar gyermek koncertjére látogathatunk ki a legkisebbekkel, utánuk rögtön sokak kedvence, a legendás 100 Folk Celsius lép majd színpadra délután 17.00 órától.


18.30-tól őrületes bulihangulatot varázsol majd az Animal Cannibals, végül pedig a fiatalok nagy kedvence, a Puskás Peti vezette The Biebers koncertezik majd és töri össze a tini szíveket.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: