2010-08-18 15:29:16• hírek • Szatmár.ro

Koncert, dupla wiskyvel

Horváth Charlie és zenekara lesz a IX. Partiumi Magyar Napok egyik sztárvendége.

Az idei Partiumi Magyar Napok egyik közönségkedvence minden bizonnyal Horváth Charlie lesz, aki nem először készül arra, hogy elkápráztassa a Szatmár megyei közönséget. Több alkalommal koncertezett már környékünkön, minden esetben zajos sikert aratva jellegzetes rekedtes hangjával, fülbemászó dallamaival. Nincs olyan ember, aki a zseniális zenésznek, egyetlen dalát sem ismerné, repertoárjában ugyanis olyan dalok szepelnek mint a  Nézz az ég felé, New York New York , Utazás az ismeretlenbe,  Az légy aki vagy, Jég dupla whiskyvel, Skandináv éjszakák, Annyi minden történt... a sort pedig tovább folytathatnánk. Ezek a slágerek is felcsendülnek majd a szatmárnémeti koncerten, amelyre augusztus 29-én, vasárnap, 21.30 órak kezdettel kerül sor a Szatmár Megyei Múzeum előtti téren.

Charlie karrierje egyébként 1967-ben kezdődött és már első zenekarával nemzetközi hírnévre tett szert, majd két és fél évet töltött Afrikában az Africa nevű formációval. Hazatérve 1975-ben a felbomló-félben levő Generál zenekarhoz csatlakozik, majd három alébum után ismét külföldre sodorja az élet és a karrier: Spanyolország, Norvégia, Egyesült Államok... a koncertek rendre követik egymást. 1990-ben hazatérve csatlakozik a Tátrai Bandhez, velük tíz lemezt adott ki. A szólókarrierje 1994-ben indult és a sikerek sora töretlen.

Kár lenne kihagyni tehát Charlie és bandájának az augusztus végi koncertjét, melyen a legnagyobb slágereket hallgathatjuk majd két órán keresztül, élőben, a rekedtes, de aranytorkú énekes előadásában.


Charlie és zenekara is koncertezni fog
Charlie és zenekara is koncertezni fog


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: