2013-09-08 15:12:12• hírek • Szatmár.ro

Koncert az új városközpontban a Straight Uppal

Szombat este a Straight Up raggae-ska zenekar koncertezett az új városközpont rendezvényterén.

Több rendezvényt is szervezett a hétvégén a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ. Pénteken folk-estet tartottak a "gödörben", szombaton pedig a szatmári Straight Up raggae-ska zenekar fellépésére került sor.

A fiatal zenészekből álló együttes fellépésről fellépésre láthatóan fejlődik, az általuk játszott dallamokra kevesen maradnak ülve. Játszanak saját stílusban feldolgozott slágereket, magyar és külföldi dalokat és saját szerzeményeket is. A zenekar szombaton fellépő tagjai Falup Bernadett (vokál), Oláh Kristóf (szintetizátor, vokál), Feleg Gábor (basszusgitár), Takács Ákos (szaxofon), Török Attila (trombita), Nagy Ábel (dob) voltak.

A G. M. Zamfirescu Művelődési Központ a következő hétvégére is koncertet szervez, ezúttal a dzsessz-zene kedvelőinek. Szeptember 13-án este 20 órától ugyanis a Jazz Waves Trio & Brigitte zenél a Corneliu Coposu sétányon, a koncert keretében pedig megtekinthető lesz Robert Costea „Dzsessz a lencséken keresztül" (Jazz-ul prin lentile) című fotókiállítása. Rossz idő esetén a rendezvényre a G.M. Zamfirescu Kulturális Központban fog sor kerülni.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: