2012-03-19 19:04:22• hírek • Szatmár.ro

Az Apák napját ünnepelték a Kálvária templomban

Negyedik éve ünneplik meg a Hám János óvodába járó gyerekek Szent József ünnepén az Apák napját.

Izgő-mozgó gyermekek és büszke, meghatódott szülők töltötték meg hétfőn délután a nemrég felújított Kálvária templomot: az Apák napját ünnepelték itt a Hám János óvodába járó gyermekek és természetesen szüleik. A gyerekek rövid előadással, énekkel készültek az eseményre, amelyen az anyák most kicsit háttérbe szorultak.

Lieb Andrea, az óvoda vezetője a Szatmár.ro-nak elmondta, hogy immár negyedik éve annak, hogy az apákat ünneplik Szent József napján, március 19-én. Egyedülálló dolog ez, hiszen a megyében és a régióban sem tartanak ilyen ünnepet. Az ovisok számára viszont már hagyománnyá vált ez a rendezvény.

A templomban az apák és gyermekeik töltötték meg a padsorokat, a csöppségek pedig megajándékozták a papákat: rajzokkal és egyéb általuk készített meglepetésekkel. Az Apák napja jó alkalom a gyermek számára, hogy a sokszor nagyon anyás kicsik közelebb kerüljenek édesapjukhoz, de igazán jó az apák számára ez a nap, hiszen ezen a napon a gyerekek felhívják a figyelmüket: minél több időt kellene együtt tölteniük, minél tartalmasabban.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: