2008-09-18 16:02:28• hírek • Szatmar.ro

Komolyság, szakértelem, felelőségtudat

Az ARRA ingatlanügynökség tudatában van annak a felelősségnek, amellyel ügyfeleinek tartozik, az életükben legfontosabb dolog - a megálmodott OTTHON - kiválasztásakor. Ezért előnyben részesíti a partnereikkel és ügyfeleikkel fenntartott tartós kapcsolatokat.

Az ARRA ingatlanügynökség egy működőképes és rugalmas ÜZLETHÁLÓZATRA, és egy motivált és szakértő CSAPATRA alapoz. Célja, hogy egy erős céget építsen fel országos szintű törekvésekkel, illetve, hogy Szatmárnémeti első számú ingatlanügynökségévé váljon.

 

Az ARRA tanácsadói folyamatos képzéseken vesznek részt, azért, hogy ügyfeleiknek minél szakszerűbb szolgáltatásokat nyújthassanak. Az ARRA ügynökség szolgáltatásai főként az olyan vállalkozókat és ingatlanfejlesztőket célozzák meg, akik új beruházási projekteket készítenek Szatmár megyében, vagy ingatlanokba kívánnak befektetni. Azoknak a klienseknek is megéri az ARRA-t választani, akik ingatlanokat kívánnak eladni, vagy vásárolni, esetleg kereskedelmi helységeket, lakásokat stb. szeretnének bérelni.

Vélemények az ARRA ingatlanügynökségről:

"A szakértelem, a komolyság két olyan tényező, amelyek garantálják egy sikeres ingatlan tranzakció megvalósulását." ing. Ionescu Marius, GEPETO PROD TRANS

"Melegséggel ajánljuk az ARRA ingatlanügynökséget. Két éve működünk együtt, amely idő alatt bebizonyosodott komolyságuk és szakértelmük, felelősségtudatuk és jó kommunikációs készségük." Aurel Dumitrescu, terjeszkedési igazgató, KIZ Projects Ltd.

"Az ARRA ingatlanügynökséggel való együttműködés az első perctől kellemes meglepetés volt a számunkra. Lévén, hogy Németországban élünk, nem volt alkalmunk személyes kontaktusra. A felmerülő kérdések tisztázása, a hirdetések közzététele és az előszerződés aláírása interneten és telefonon gond nélkül zajlott. Csak ajánlani tudjuk tehát más esetleges ügyfeleknek is, Racautanu úr és csapata szakértelmét, hozzáértését és komolyságát." A Boda-Majer család- Németország

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: