2011-07-18 17:45:33• hírek • Kocsis Zoltán

Komoly pénzek az Ostrovuluira

Megoldódni látszik a Szatmárnémeti Ostrovului utcájának CD2-es blokkjában lakók elektromos árammal kapcsolatos problémája: a Polgármesteri Hivatal három alternatív megoldást is kidolgozott, most gyakorlatilag a Városi Tanácson múlik, hogy az ott lakók tévézhetnek is, vagy csak a botorkálástól szabadulnak meg.

Amint azt Ilyés Gyula polgármester elmondta, az általa vezetett hivatal három alternatívát is kidolgozott. Az egyik variáció, hogy csak a tömbház folyosóira vezetik be elektromos áramot, a másik szerint a lakásokba is, a harmadik szerint pedig hozzáférhetővé teszik, így az ott lakók nem csak világításra használhatják.

„Bármely variációt is fogadja el a Városi Tanács, az komoly pénzébe kerül a városnak, de nincs mit tennünk, ezekről az emberekről is gondoskodnunk kell", magyarázta Ilyés.

Mint ismeretes, az Ostrovului utca CD2-es számú tömbházában lakó romák villanyáramát június elején vágta le a Polgármesteri Hivatal, az ott lakók azóta két ízben is illegális tüntetést rendeztek az Október 25 téren, az Adminisztratív Palota előtt.



A CD2-es tömbház az Ostrovuluion


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: