2017-07-17 15:18:15• hírek • Szatmár.ro

Komoly felújítási munka a Hegyi úton - forgalomkorlátozásra lehet számítani

Úthibáktól és hullámoktól hemzsegő részen fognak dolgozni, helyenként az út alapjában is javításokat végeznek majd.

"Július 18-án, kedden elkezdődik a Lucian Blaga sugárút felújítása, a Vulturului utca és az OMV benzinkút közötti szakaszon, ezért forgalomkorlátozások lesznek érvényben. Előre is köszönjük a megértésüket és a türelmüket" - írja a polgármesteri hivatal Facebook-oldala.

Szatmárnémeti egyik legforgalmasabb szakasza a Hegyi út, azaz a Lucian Blaga utca. Ennek az egyik szakaszán, a Szatmárnémetibe bevezető szakaszon fognak dolgozni az útépítők, a Vulturului utca és az OVM benzinkút közötti szakaszon. Erre az időre kétsávos útlezárás nehezíti majd a közlekedést, a négysávos úton két sávon zajlik majd a munka, és egy-egy sávon lehet majd közlekedni. Maskulik Csaba városmenedzser szerint a munka három hétnél tovább nem tarthat, bár ezt az időjárás nagyban befolyásolhatja.

"Néhány éve felújították a Hegyi út egy részét, de akkor ezzel a szakasszal már nem törődtek. Most felújítjuk az úthibáktól, kátyúktól hemzsegő részt úgy, ahogy kell, geotextil-réteget is lefektetve. Vannak a szakaszon olyan részek, ahol egyeszerűen hullámos az aszfalt - ebből arra lehet következtetni, hogy gond van az alappal. Természetesen ezeken a helyeken az alapot is kijavítjuk, megerősítjük. A szegélykövek viszont rendben vannak, ezek cseréjére nincs szükség" - magyarázta Maskulik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: