2019-08-02 05:03:53• hírek • Blikk.hu

Komoly elvárásai vannak: Lagzi Lajcsi leinformálta lánya kiszemeltjét

Fotó: Blikk.hu / Pozsonyi Zita
Fotó: Blikk.hu / Pozsonyi Zita

Galambos Lajcsi féltve óvja lányát a fiúktól, ráadásul komoly elvárásai vannak azzal kapcsolatban, milyennek kell lennie Boglárka udvarlójának.

"Egy nagyon csinos, okos, tanult, világot járt lányról beszélünk, akihez hasonlóan intelligens, egzisztenciálisan rendben levő partnert képzeltem el, nem egy jöttmentet" – fejtette ki Lajcsi a Borsnak.

 

Bogi az utóbbi időben beleszeretett egy iskolatársába, akivel nagyon boldog, és szerencsére Barnabás az apja mércéjén is átment. Mielőtt a féltő apa áldását adta volna a kapcsolatra, természetesen alaposan utánajárt annak, milyen ember lánya választottja.

 

"Jó, azért bevallom, mielőtt megtörtént volna a bemutatás, leinformáltam egy kicsit a srácot. Mivel a két fiam, Lala és István többször is találkozott vele, megkérdeztem tőlük, mi a véleményük Barnabásról, s tetszik-e majd nekem" – mondta.

 

"A fiaim szerencsére megnyugtattak, így nem ért túl nagy meglepetés, amikor személyesen találkoztunk. Nagyon rendes srácnak gondolom, de azért a fél szememet még most is rajta tartom" – nevetett a zenész.

 

Hasonlóan érdekes sztársztoriért kattintson a Blikk.hu-ra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: